Follow Dashboard
Tokens?

Hari Sukan SMK Convent Sentul 2012
Sunday, June 24, 2012 | 9:26 PM | 0 comments
Oitt, hehe.. tadi riena tulis citer yg agak sedihkan. tapi sekarang nie riena nak citer pasal hari sukan sekolah riena. Hari Sabtu ,iaitu semalam bersamaan 23 Jun 2012,telah berlangsungnya hari sukan sekolah smk convent sentul di padang sekolah smk taman batu muda. firstly,kitorang ade kawad,mcm sekolah2 yg lain jugak,then ade acare larian, ade persembahan time rehat,acara untuk guru-guru dan ibu bapa yg hadir,then sambung balek acara larian then acara pemberian hadiah, then the last one is, acara menjerit plus terharu sebab dapay yahu rumah sukan mane yg menang plus yang tak menangtu . hehe...

Tahun nie, rumah sukan  yang menang adalah rumah Pius (kuning) setelah berapa tahun tak pernah menang,tapi tahun nie dengan semangat harimau malaysia mereka,akhirnya mereka menang no. 1 dan terciptalah sejarah untuk rumah sukan Pius. No.2 is rumah sukan Martha (Hijau) yang telah menjuarai carta selama beberapa tahun tetapi malangnya tahun nie dorang low sikit dapatlah no.2 .. nak buat camane buka rezeki diorang nak menang tahun nie. tapi no.2 ok ape dari rumah sukan yg laen tu.. hehe.. Ketiga,rumah sukan Vincent (biru) yang telah mendapat tempat ketiga selama bertahun-tahun termasuklah tahun nie. and nak tau tak.. yang riena sebenarnye rumah sukan nie.. hehe.. tak pe lah.. nak buat cammane .. bukan rezeki nak menang.. janji bukan yg terakhir.. Dan rumah sukan yang terakhir adalah rumah sukan Anne (merah) yang dikatakan baru tahun lepas diorang naik mendezzuupp no.2 tapi tahun nie mendezzaapp turun no.4 dengan markah diorang yang langsung tak sampai seribu pon macam rumah-rumah sukan yang lain. tapi tak pe.. taon depan ade lagi.. tapi bagi la rumah vincent no.1 kotang no.2 ok. hehhe.. jangan marah..

Yang tadi tu untuk rumah sukan,sekarang nie untuk pemenang bagi badan unit beruniform pulak. Tempat pertama, yang tidak lain dan tidak bukan adalah KRS. aku bangga jadi ahli KRS walaupon tahun nie KRS lah ahli yg paling sikit untuk tahun sebab dah ramai yang keluar sebab KRS tak de banyak aktiviti macam ahli pandu puteri. tapi tak pe.. janji menang. no. 2,Pandu Puteri, diikuti oleh Puteri Islam dan tempat keempat adalah PBSM. tahniah buat badan beruniform yang menang.Yang kalah tu tak ape.. boleh cube lagi tahun depan ok..

Kat bawah nie ade gambar2 daripada hari sukan hari tu :










Ni lah ketua rumah sukan PIUS

Inilah Komander dan Ketua KRS kami :)


Kenangan Bersama Ahli-ahli Kawad KRS.



Old things | New things
Ni lah ketua rumah sukan PIUS

Inilah Komander dan Ketua KRS kami :)


Kenangan Bersama Ahli-ahli Kawad KRS.



Old things | New things